Kotleciarki / steakery

Kotleciarki / steakery

Kotleciarki to bardzo przydatne narzędzie. Sprawdzi się zarówno w domowej kuchni, jak i w wyspecjalizowanych lokalach gastronomicznych. W ofercie naszego sklepu znajdą Państwo wiele modeli. Wśród nich znajdują się kotleciarki manualne oraz elektryczne. Posiadamy również kotleciarki w formie prasy. Wyróżniają się wysoką wydajności i gwarancją zachowania świeżości zgniatanego mięsa. Produkcja potraw mięsnych przy użyciu kotleciarek przebiega w sposób sprawny i bezpieczny dla użytkownika urządzenia. Obróbce może być poddany niemal każdy rodzaj mięsa: drobiowe, wieprzowe, wołowe.   Kotleciarka manualna to użyteczne urządzenie, które będzie przydatne w każdym gospodarstwie domowym oraz restauracji. Dzięki niej, rozbijanie kotletów nie będzie stanowiło najmniejszego problemu. Umożliwia ekonomiczne przygotowywanie mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości. Ponadto jest lekka, dlatego łatwo ją przenieść w inne miejsce, a konserwacja i montaż są proste. Znaczącą zaletą kotleciarek ręcznych jest również wysoka wartość energetyczna przygotowywanego mięsa oraz krótki czas obróbki.  Drugim wspomnianym rodzajem kotleciarek jest elektryczna wersja. Jej zadaniem jest nacinanie i zmiękczanie porcji mięsa przeznaczonych na kotlety. Konstrukcja jest lekka i umożliwia swobodne czyszczenie urządzenia. Stanowi przydatne wyposażenie sklepów mięsnych, restauracji i pozostałych lokali gastronomicznych. Rodzaje te najczęściej wykonane są ze stali nierdzewnej odpornej na korozję i działanie czynników takich jak para.

Wałki zgniatające do kotleciarki el. Victor

Wałki zgniatające do kotleciarki el. Victor

netto: 592,80 zł
(brutto: 729,14 zł)
Kotleciarka ręczna Victor Manual - MMT

Kotleciarka ręczna Victor Manual - MMT

netto: 1 273,90 zł
(brutto: 1 566,90 zł)
PROMOCJE
Kotleciarka i Wilk 2 w 1 - (steaker)

Kotleciarka i Wilk 2 w 1 - (steaker)

3 699,00 zł
netto: 2 999,00 zł
(brutto: 3 688,77 zł)