RZETELNA FIRMA

Jesteśmy Rzetelną Firmą - kliknij i sprawdź nas

POLUB NAS NA FACEBOOKU - dostaniesz 2% rabatu !!!

Kliknij i polub nas - dostaniesz rabat 2%

Kup sprzęt w LEASINGu

Europejski Fundusz Leasingowy

Chcesz kupić sprzęt w leasingu? Skontaktuj się z naszym specjalistą:

Pan Michał Palmowski
tel. 604 331 155



KOTLECIARKA – PRASA DO MIĘSA MAGA

  • Kod: 15366
  • Dostępność: W sprzedaży
  • Producent: Ma-Ga
  • Cena netto: 17 799,00 zł19 550,00 zł
  • (Cena brutto: 21 892,77 zł)
  • Poleć produkt

Kotleciarka to urządzenie służące do rozgniatania kawałków mięsa na plastry o jednakowej grubości w zależności od zapotrzebowania. Prasa do mięs w rewelacyjny sposób przyspiesza i ułatwia monotonny i uciążliwy proces rozbijania mięsa na plastry. W doskonały sposób sprawdza się podczas przygotowania mięs do sprzedaży w marketach i dużych stoiskach mięsnych, pozwalając na wzbogacenie asortymentu oferowanych wyrobów mięsnych w postaci: 

mięsa wołowego rozbitego na zrazy zawijane, bitki wołowe, befsztyk,

- mięsa wieprzowego rozbitego na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe zawijane, steki, sznycle,

- mięsa drobiowego rozbitego na Kotlet de Volaille i inne

- przyprawionych porcji grillowych sporządzonych z różnych mięs rozduszonych na optymalne grubości.

Niezastąpione jest w zakładach gastronomicznych podczas produkcji znakomitej większości dań z mięs wołowych, wieprzowych i drobiowych. Wydajność kotleciarki pozwala na przygotowanie bardzo dużej ilości porcji (w zależności od sprawności obsługi) ok. 800 kawałków mięsa w ciągu godziny! Kotleciarka pozwala na zachowanie wagi i świeżości zgniatanego mięsa, a kruchość i soczystość uzyskanych porcji mięs jest niepodważalna! Możliwość płynnej regulacji grubości zgniatanego mięsa w zakresie 0,5 do 30 mm gwarantuje nieograniczone możliwości stosowania do produkcji różnych potraw.

Średnica Talerza 300mm

Moc 1500W 230V lub 400V

wym. 600x450x700mm

Masa: 100kg

 

PRODUKT POLSKI!