Na wynos, z dowozem lub w cateringu: ciepłe, jak i zimne potrawy są szczelnie zamknięte, przygotowane do transportu i zabezpieczone przed wirusami. Nic nie wypadnie, nic się nie wyleje ani nie zmiesza – to oznacza większą higienę, czystość i świeżość podczas transportu i przechowywania.
Włącznik/wyłącznik: Tak |
Wyświetlacz cyfrowy: Tak |
Częstotliwość: 50 Hz |
Maks. temperatura zgrzewania: 150 °C |
Moc przyłączeniowa: 0.7 kW |
Maks. rozmiar pojemnika: szer. 178 x głęb. 227 x wys. 50 mm |
Wersja: Ręcznie |
Czas nagrzewania: 7 - 8 minut |
Napięcie: 230 V |
Maks. szerokość folii: 185 mm |
Lampka kontrolna: Wł./wył. |
Właściwości rączki: Powłoka gumowana ,Izolacja termiczna |
Materiał: Stal szlachetna |
Sterowanie: Elektronicznie |
Długość przewodu: 1.5 m |
Ważna wskazówka: - |