- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenia przeznaczonedo mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakościpolerowanej stali nierdzewnej
- Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10
- Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznychczęści ułatwiający czyszczenie urządzenia
- Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
- Prędkość obrotowa 165 obr./min.
- Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkaniagardzieli
- Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przedprzeciążeniem
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- Współczynnik szczelności IPX1
- Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia
- Antypoślizgowe nóżki
- W zestawie:
- 2 sitka z otworami o6 mm i o8 mm ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Lejek do kiełbas z polipropylenu
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Nie są przeznaczone do pracy ciągłej (po 45 min. pracywyłączyć do ostygnięcia)
- Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 735 W
- Wydajność chwilowa: do 150 kg/h
- Średnica sitka o69,8 mm
- Waga: 24,5 kg
opis | WILK DO MIĘSA TOP LINE 12 |
napięcie | 230 |
moc | 550 |
wymiary | 264x420x(H)548 |