Wałkowarka piekarnicza taśmowa | wałkownica piekarnicza do ciasta Laminato

  • Kod: rq_LAMINATO
  • Producent: Resto Quality
  • Kod producenta: LAMINATO
  • Dostępność: Upewnij się i zapytaj / zadzwoń lub napisz

  • Historia ceny
  • Cena brutto: 33 099,30 zł 26 910,00 zł

Opis:

Profesjonalna wolnostojąca wałkowarka taśmowa, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle Znajduje idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy małych i średnich przedsiębiorstwach Urządzenie nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą pedałów i uchwytów Wygodna precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0,2 do 50 mm  Wartość ustawionej grubości ciasta wyświetlana jest na elektronicznym wyświetlaczu Możliwość rolowania wstęgi ciasta na wałek Urządzenie cechuje solidna konstrukcja z nowoczesnym, ergonomicznym designem Skrobaki można zdemontować w prosty sposób, bez konieczności użycia narzędzi Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 650 mm Po zakończeniu pracy, ramiona można unieść i zdemontować Osłony bezpieczeństwa, których podniesienie automatycznie zatrzymuje pracę maszyny Wyposażone w wyłącznik bezpieczeństwa  Kółka ułatwiające przemieszczanie wałkowarki

 

Wyposażenie opcjonalne:

Tacki na mąkę - dopłata 1 040,00 zł netto System czyszczenia taśmy roboczej - system ten umożliwia wyczyszczenie przestrzeni między taśmą a konstrukcją ramienia - dopłata 1 800,00 zł netto

 

Parametry techniczne:

Wymiary zewnętrzne po rozłożeniu [mm]: 3390x1170x1248 Wymiary zewnętrzne z uniesionymi ramionami [mm]: 1430x1170x2070 Moc [kW]: 1,1 Szerokość taśm roboczych [mm]: 650 Prędkość przesuwu taśm [cm/sek]: 65  Długość ramion [mm]: 2x 1320 Zakres regulacji [mm]: 0,2-50 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 310