Opis:
Profesjonalna i innowacyjna włoska temperówka do czekolady Urządzenie pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku o pojemności 5,5 kg, następnie jest chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego Doskonale sprawdzi się w małych cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady Temperówka posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel z możliwością programowania Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady Urządzenie posiada tryb nocny Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości W standardzie pedał do sterowania przepływem czekolady Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki Stół wibracyjny do form - za dopłatą Wolnostojący stół wibracyjny do form - za dopłatą
Wyposażenie dodatkowe:
RQ14.1.VT5 – stół wibracyjny RQ14.1.VT – wolnostojący stół wibracyjny 540x320x125 mm RQ14.1.VT5H – podgrzewany stół wibracyjny
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 480x460x660 Pojemność zbiornika [kg]: 5,5 Moc [kW]: 1,1 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 52