RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.; CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 500 do 3 000 porcji dziennie.; kompletny system przygotowywania żywności, pozwalający na maksymalnie szybkie przetwarzanie różnych surowców, przy zachowaniu ergonomii i maksymalnym zredukowaniu wysiłku fizycznego.; przystawka do ciągłego podawania umożliwia ciągłe krojenie ziemniaków, cebuli, pieczarek itp.; pneumatyczna przystawka dociskowa do automatycznego podawania kapusty, sałaty, sera, marchwi i innych artykułów spożywczych wymagających dociskania przy podawaniu.; silny dźwigniowy ręczny podajnik dociskowy do łatwego przygotowywania artykułów wymagających docisku przy podawaniu – jak kapusta, marchew, ser itp.; podajnik tulejowy z czterem tulejami o różnej średnicy umożliwia ciągłe krojenie ogórków, porów, pomidorów, owoców cytrusowych itp.; automatyczna funkcja uruchamiania/zatrzymywania pozwala na szybkie i bezpieczne podawanie.; metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany; lub zaostrzenia.; dwa koła umieszczone z tyłu i uchwyt z przodu umożliwiają łatwe przenoszenie.; model podłogowy.; MATERIAŁY obudowa urządzenia, cylindryczne podajniki i przystawki wykonane są ze stali nierdzewnej.
Wymiary (mm) | 715 x 580 x 1210 - 1690 (zależnie od konfiguracji) |
Pojemność (l) | cylinder: 9 |
Moc (kW) | 1,5 |
Prędkość (obr#/min) | 200 / 400 |
Wydajność (kg/min) | do 40 |