Do przyrządzania potraw o zniewalającym aromacie smażenia. Twardo chromowana powierzchnia do smażenia ze specjalnej stali – dzięki wyjątkowo dobremu przewodzeniu ciepła – świetnie nadaje się do smażenia ryb, mięs i warzyw.
Szerokość powierzchni do smażenia: 320 mm |
Napięcie: 230 V |
Ilość stref grzewczych: 1 |
Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie |
Seria: - |
Zakres temperatury od: 50 °C |
właściwości: pojemnik na tłuszcz ,zdejmowany komin ,osłona przeciwbryzgowa przyspawana na stałe |
Częstotliwość: 50/60 Hz |
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia |
Moc przyłączeniowa: 3 kW |
Lampka kontrolna: Nagrzewanie ,Wł./wył. |
Materiał powierzchni do smażenia: Stal specjalna, chromowana na twardo |
Termostat bezpieczeństwa: Nie |
W zestawie: 1 skrobak do czyszczenia |
Tryb pracy: Elektr. |
Typ: Urządzenie nastolne |
Materiał: Stal szlachetna |
Głębokość powierzchni do smażenia: 480 mm |
Zakres temperatury do: 300 °C |
Ważna wskazówka: - |