Piecyk do pizzy, 2-poziomowy 4000W

  • Cena brutto: 1 993,88 zł 1 621,04 zł
  • Mały, kompaktowy piecyk idealny do wypiekania pizzy, panini, zapiekanek, małych bułeczek
  • Przeznaczony jako sprzęt pomocniczy do dużych kuchni oraz bistr i food trucków
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 18/0, gwarantującej długoletnie używanie pieca
  • Komora o wymiarach: 410×420×(H)120 mm mieści 1 dużą pizzę lub wiele małych potraw
  • Dno komory wyłożone kamieniem szamotowym akumulującym ciepło i nadającej pieczonym potrawom chrupkości, ścianki i sufit ze stali nierdzewnej
  • Drzwiczki otwierane ku przodowi z ergonomiczną rączką i okienkiem dla obserwacji procesu pieczenia
  • Temperatura regulowana w zakresie od 50°C do 350°C, sterowana elektromechanicznie
  • Oddzielne grzanie od góry i od dołu komory
  • Każda grzałka o mocy 1000 W
  • Timer z możliwością ustawienia czasu pracy do 120 min lub pracy ciągłej
  • Włącznik główny odcinający dopływ prądu do urządzenia
  • Dostarczany z przewodem elektrycznym o długości około 1,7 m, zakończonym wtyczką z uziemieniem
  • 230V/3000W
  • 580x560x(H)435