Opis:
Profesjonalny elektryczny piec modułowy, który znajduje szerokie zastosowanie w cukierniach, piekarniach, pizzeriach czy sklepach Idealnie nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy Piec modułowy można piętrować, co pozwala na zwiększenie wydajności lokalu, przy jednoczesnej oszczędności miejsca Wysokość komory wynosi 210 mm Wyposażony jest w dźwignię do regulacji naparowania komory Piec zapewnia idealny wypiek produktów, dzięki niezależnie regulowanym górnym i dolnym grzałkom W piecu pomieszczą się blachy cukiernicze 2x 60x80 cm lub 4x 60x40 cm Wyposażony w płytę szamotową na dnie komory Elektroniczny panel sterowania umożliwia zaprogramowanie czasu pieczenia i czasu naparowania komory oraz ustawienie temperatury dolnych i górnych grzałek Możliwość wyposażenia pieca w okap kondesacyjny - dopłata 9 850 zł netto Możliwość wyposażenia w podstawę z prowadnicami, na kółkach:
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 1750x1225x470 Wymiary komory [mm]: 1250x800x210 Pojemność blach: 4x 600x400 mm Moc [kW]: 9 Zakres regulacji temperatury [°C]: 50-300 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 300