Piły do kości

Piły do kości

Piły do kości

Znajdziesz u nas wydajne, nowoczesne piły do kości dla gastronomii, przeznaczone do użytkowania w różnego rodzaju lokalach gastronomicznych. Niezbędne dla każdego szefa kuchni. Wyposażone w antypoślizgowe nóżki, hamulec silnika, wyłącznik bezpieczeństwa. Regulacja grubości ciętego mięsa pozwala na precyzyjną pracę.  Powierzchnia robocza i ostrze wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu.

PK - 1 Piła do kości

PK - 1 Piła do kości

powierzchnia robocza i ostrze wykonane ze stali nierdzewnej; popychacz mięsa; ostrze taśmowe o długości 1550 mm; obudowa z anodowanego aluminium; pełne bezpieczeństwo higieniczne; wyłącznik bezpieczeństwa; hamulec silnika; regulacja grubości ciętego mięsaWymiary (mm)530 x 400 x 850Moc (kW)0,75...

netto: 7 556,50 zł
(brutto: 9 294,50 zł)