Elektryczne

Piec konwekcyjny z nawilżaniem H90S

Piec konwekcyjny z nawilżaniem H90S

Idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych, lokali typu fast-food, do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca, a także do małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swoją ofertę o swieże i smaczne pieczywo. Niewielkie rozmiary, zasilanie na 230 V oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, ze można zamontować je praktycznie wszędzie. Urządzenie niezwykle proste do zainstalowania oraz obsługi. - Obudowa ze stali nierdzewnej, podwójne przeszklone drzwi - Komora częściowo emaliowana, oświetlenie komory - Ogrzewanie za pomoca dwóch grzałek, 2 wentylatory - Zakres temperatur: od 50°C do 300°C - Timer od 0 do 120 minut - Na 4 blachy 438x315 mm, odległość między prowadnicami 70 mm - 4 blachy w zestawie - Waga: 38 kgwymiary595x595x(H)570napięcie230waga36moc2670...

netto: 2 087,10 zł
(brutto: 2 567,13 zł)
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x429x345mm - elektryczny, sterowanie manualne

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x429x345mm - elektryczny, sterowanie manualne

- 4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie- Odległość między prowadnicami: 74 mm- Jeden wentylator bez rewersu- Nawilżanie bezpośrednie, manualne za pomocą przycisku- Zakres temperatur: od 50°C do 300°C- Waga: 34,2 kg wymiary zewnętrzne590x695x(H)590napięcie230pojemność4x [429x345x(H)9mm]moc2800...

netto: 3 149,10 zł
(brutto: 3 873,39 zł)
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 3x GN1/1, sterowany elektronicznie HENDI, 225691

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 3x GN1/1, sterowany elektronicznie HENDI, 225691

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 3x GN 1/1 – elektryczny, wyposażony sterowanie elektroniczne. Cechy produktu: – Idealny dla małych punktów gastronomicznych wymagających wszechstronnego pieca – Gwarantuje szybkość i doskonałe efekty gotowania – Dzięki funkcji zaparowania można w nim przygotować delikatne dania – Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304 – Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie – System chłodzenia elementów sterujących – Nawilżanie bezpośrednie, 10-stopniowe, sterowane elektronicznie – Możliwość zapisania 99 programów – po 4 kroki każdy – Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C – 1 wentylator z rewersem – Termostat elektroniczny: +50°C do +270°C – Współczynnik szczelności IPX 3 – Pojemność komory: 3x GN 1/1 – Odległość między prowadnicami: 70 mm długość: 790 mm szerokość: 750 mm wysokość: 505 mm długość komory: 670 mm szerokość komory: 430 mm wysokość komory: 250 mm odległość między prowadnicami: 70 m...

netto: 4 210,81 zł
(brutto: 5 179,30 zł)
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x429x345mm - elektryczny, programowalny, sterowanie elektroniczne

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x429x345mm - elektryczny, programowalny, sterowanie elektroniczne

- 4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie- Odległość między prowadnicami: 74 mm- Jeden wentylator z rewersem- Programowalny - 99 programów po 4 kroki każdy- Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C- Termostat elektromechaniczny od +50°C do +270°C- Nawilżanie bezpośrednie, 10-stopniowe, sterowane elektronicznie- Waga: 38 kgwymiary zewnętrzne590x695x(H)590napięcie230pojemność4x [429x345x(H)9mm]moc2900...

netto: 4 589,10 zł
(brutto: 5 644,59 zł)
Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem 4x600x400 mm - elektryczny, sterowanie manualne, jednofazowy

Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem 4x600x400 mm - elektryczny, sterowanie manualne, jednofa...

  Parametry Sterowanie: manualne Odległość pomiędzy prowadnicami (mm): 73 Wymiary (mm): 790x750x(H)635 Termostat: od +50 do +300 Moc (W): 3400 Napięcie (V): 230 Waga (kg): 50,4 Załączniki do pobrania Instrukcja Atesty / deklaracje Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem 4×600×400 mm – elektryczny, sterowanie manualne, jednofazowy – kod 225516 Profesjonalny piec piekarniczo-cukierniczy marki Hendi. Rekomendowany jest dla piekarnictwa oraz gastronomii. Najlepsza jakość, perfekcyjne wykonanie, niezwykła funkcjonalność sprawiają, że produkty Hendi znajdują zastosowanie w każdej kuchni. Cechy produktu: Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec nad...

netto: 4 724,10 zł
(brutto: 5 810,64 zł)
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x GN 1/1 – elektryczny, sterowanie manualne

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x GN 1/1 – elektryczny, sterowanie manualne

- Pojemność komory 4x GN 1/1- Odległość między prowadnicami 73 mm-Ilość wentylatorów z rewersem 2- Timer 0 do 120 min.- Termostat elektromechaniczny +50°C do +300°C- Nawilżanie Bezpośrednie, 5-stopniowe,sterowane pokrętłem- Waga 58 kgwymiary zewnętrzne790x750x(H)635waga58napięcie400moc6400...

netto: 6 200,10 zł
(brutto: 7 626,12 zł)
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny 4x GN 2/3 – gazowy

Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny 4x GN 2/3 – gazowy

- Sterowanie elektromechaniczne- Funkcja konwekcji gorącego powietrza oraz nawilżanie bezpośredniepoprzez natrysk wody na grzałkę- Jeden wentylator bez autorewersu- Grzałka grilla o mocy 1,8 kW/230 V- Prowadnice wykonane ze stali nierdzewnej na 4 pojemniki GN 2/3- Odległość między prowadnicami 70 mm- 1 ruszt GN 2/3 w zestawie- Tacka ociekowa na skropliny z drzwi pieca- U góry kominek na odprowadzenie gorącego powietrza z procesuspalania gazu- Drzwi otwierane skrzydłowo z zawiasem po lewej stronie- Obudowa oraz wnętrze komory pieczenia wykonanez wysokogatunkowej stali nierdzewnej- Przyłącze do wody: 3/4" z gwintem zewnętrznym- Przyłącze do kanalizacji: o25 mm- Regulowane nóżki: od 55 mm do 75 mm- Waga: 46,5 kgwymiary620x645x(H)615Wymiary zewnętrzne (mm)620x645x(H)615napięcie230...

netto: 6 506,10 zł
(brutto: 8 002,50 zł)
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x GN 1/1 – elektryczny, sterowanie elektroniczne

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x GN 1/1 – elektryczny, sterowanie elektroniczne

- Pojemność komory 4x GN 1/1- Odległość między prowadnicami 73 mm- Ilość wentylatorów z rewersem 2- Programowalny 99 programów - po 4 kroki każdy- Funkcja nagrzewania wstępnego TAK do 180°C- Termostat elektroniczny +50°C do +270°C- Nawilżanie Bezpośrednie, 10-stopniowe, sterowane elektronicznie- Waga 58 kgwymiary zewnętrzne790x750x(H)635waga58napięcie400moc6400...

netto: 6 839,10 zł
(brutto: 8 412,09 zł)
Piec konwekcyjno-parowy sterowany cyfrowo 5 x GN 1/1 228 616

Piec konwekcyjno-parowy sterowany cyfrowo 5 x GN 1/1 228 616

Pojemność 5 x GN 1/1Odległość między półkami 67 mmWymiary zewnętrzne 920 x 885 x 650 (h) mmIlość tac GN 1/1 w zestawie 2Liczba wentylatorów z rewersem 2Ilość lamp halogenowych 2Termostat 30 – 260 °CMoc/napięcie 8,4 kW/400 VWaga 96 kgSystem myjący do pieców elektronicznychKod 231 975 Cena 1799,00 netto...

netto: 10 918,00 zł
(brutto: 13 429,14 zł)
Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano - elektryczny, sterowanie elektroniczne 5x GN 1/1

Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano - elektryczny, sterowanie elektroniczne 5x GN 1/1

Elektryczny, sterowanie elektroniczneTermostatdo 260°COdległość między prowadnicami67 mmwaga103 kgWymiary zewnętrzne (mm)920x834x(H)699 mmPojemność komory5x GN 1/1timer0 do 999 minIlość wentylatorów z autorewersem2moc/napięcie13,8 kW/400 V...

netto: 11 339,10 zł
(brutto: 13 947,09 zł)
Piec gastronomiczny Combi Professional G646 E 6 X GN 1/1 999210

Piec gastronomiczny Combi Professional G646 E 6 X GN 1/1 999210

Wykonany ze stali nierdzewnej Oświetlenie wewnętrzne Drzwi z dwiema szybami ze szkła hartowanego 1 wentylator o zmiennym kierunku obrotów Sterowanie manualne Automatyczne doparowanie komory Wylot pary Możliwość programowania Odległość między półkami: 80 mm Waga 105 kg Wymiary wew.: 618 x 446 x 549 (H) mm Wymiary zew.: 850 x 855 x 830 (H) mm Pojemność: 6x GN 1/1 Moc: 9 kW Napięcie: 400 V ...

netto: 14 395,00 zł
(brutto: 17 705,85 zł)
Piec KF 1010 E UD - 12x GN 1/1 Hendi

Piec KF 1010 E UD - 12x GN 1/1 Hendi

- idealny dla gastronomii, piekarni oraz cukierni- obudowa i komora wykonane ze stali nierdzewnej- wentylowane drzwi z dwiema szybami ze szkła hartowanego- wewnętrzne oświetlenie komory- para wytwarzana metodą bezpośredniego natrysku- manualna regulacja mocy zaparowania- 3 wentylatory o zmiennym kierunku obrotów- możliwość programowania (99 programów po 4 kroki)- timer- odległość między półkami: 70 mm- sonda w zestawie pojemność- 12x GN 1/1 wymiary zewnętrzne (mm)- 965x845x1250 (h) moc/napięcie- 16kW/400V termostat- 50 °- 270°C waga- 152 kg    ...

netto: 15 835,00 zł
(brutto: 19 477,05 zł)
Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 1/1 z ekranem dotykowym, systemem myjącym i sondą

Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 1/1 z ekranem dotykowym, systemem myjącym i sondą

-odległość miedzy prowadnicami- 67 mm-wymiary zewnętrzne- 1091x938x(H)1900 mm-ilość wentylatorów z autorewersem- 4-moc/napięcie- 28,5 kW/400 V-waga- 310 kgPODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZENIA W PIECACHNANO MAX:-Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych-Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnegopowietrza zagwarantuje chrupiącą skórkę-Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°CMetoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich-Gotowanie z użyciem sondySonda służy do precyzyjnego kontrolowania temperatury wewnątrz potrawy podczas procesu gotowania.Jest automatycznie zatrzymywana po osiągnięciu wymaganego stopnia gotowania-Gotowanie z wykorzystaniem funkcji Delta TJest to udoskonalona metoda gotowania z sonda. Szczególnie...

netto: 51 749,10 zł
(brutto: 63 651,39 zł)
Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 2/1 lub 40 GN 1/1 z ekranem dotykowym, systemem myjący...

Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 2/1 lub 40 GN 1/1 z ekranem dotykowym, systemem myjący......

-odległość miedzy prowadnicami- 67 mm-wymiary zewnętrzne- 1091x1183x(H)1900 mm-ilość wentylatorów z autorewersem- 4-moc/napięcie- 43,5 kW/400 V-waga- 322 kgPODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZENIA W PIECACHNANO MAX:-Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych-Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnego powietrza zagwarantuje chrupiącą skórkę-Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°CMetoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich-Gotowanie z użyciem sondySonda służy do precyzyjnego kontrolowania temperatury wewnątrz potrawy podczas procesu gotowania. Jest automatycznie zatrzymywana po osiągnięciu wymaganego stopnia gotowania-Gotowanie z wykorzystaniem funkcji Delta TJest to udoskonalona metoda gotowania z sonda. Szczegól...

netto: 57 329,10 zł
(brutto: 70 514,79 zł)