Krajalnica Do Mięsa nóż 22cm

  • Kod: 53804
  • Producent: MXM
  • Kod producenta: MS 220
  • Dostępność: Upewnij się i zapytaj / zadzwoń lub napisz

  • Historia ceny
  • Przedłużona ochrona serwisowa EasyProtect®
    Wybierając przedłużoną gwarancję zyskujesz nawet 3 lata dodatkowej ochrony serwisowej swojego sprzętu.




  • Cena brutto: 1 228,77 zł 1 199,00 zł 999,00 zł

Opis Krajalnica Do Mięsa MS 220

Krojenie prostych, cienkich plastrów to trudne zadanie, jeśli trzeba to robić ręcznie. Za pomocą tej profesjonalnej elektrycznej krajalnicy do mięsa można kroić nie tylko idealnie równe plastry mięsa, ale także inne produkty. Ostrze, które jest standardowo dostarczane z maszyną, służy wyłącznie do krojenia mięsa. Jeśli chcesz pokroić inne produkty, takie jak chleb lub ser, oferujemy dodatkowe akcesoria, takie jak ostrze pokryte teflonem do krojenia sera i ząbkowane ostrze, które umożliwia krojenie chleba. Krojenie za pomocą tej wszechstronnej pomocy kuchennej jest również płynne i ciche. Ostrze z hartowanej stali nierdzewnej ma średnicę 22 cm, a grubość krojenia można regulować w zakresie od 1 do 12 mm na plasterek. Zapewnia to, że plasterki kiełbasy, szynki, salami lub innych rodzajów mięsa są zawsze krojone na precyzyjną grubość.

Bezpieczne krojenie mięsa

Ta solidna krajalnica do mięsa sprawia, że krojenie jest bardzo szybkie, ale także bardzo bezpieczne. Dzięki konstrukcji ręce są trzymane z dala od ostrza. Silnik ma również wbudowaną funkcję bezpieczeństwa. Dzięki kątowemu ułożeniu ostrza, kroi ono płynnie i szybko. Ponadto przecinarka jest wyposażona w przystawkę do ostrzenia ostrza. Regularne ostrzenie ostrza poprawia również bezpieczeństwo podczas cięcia. Obracając przystawkę, ostrze przechodzi przez kamienie ostrzące. Po ostrzeniu należy dobrze wyczyścić krajalnicę, aby zapobiec przedostawaniu się drobnych cząstek kamieni ostrzących do żywności.

Łatwa obsługa

Włącznik/wyłącznik znajduje się z boku tej krajalnicy do mięsa, a uchwyt można obsługiwać jedną ręką, dzięki czemu można złapać mięso drugą ręką. Aby zachować higienę, podczas krojenia należy zawsze nosić rękawiczki. Krajalnicę do mięsa należy czyścić i dezynfekować po każdym użyciu. Odłącz deskę do krojenia i umyj ją wraz z ostrzem w wodzie z mydłem i łagodnym detergentem. Wyczyść obudowę mokrą gąbką z detergentem. Następnie spłucz wszystko wodą i pozostaw do wyschnięcia przed ponownym użyciem. Dzięki czterem gumowym nóżkom krajalnica pozostaje stabilnie na miejscu podczas użytkowania.

  • Profesjonalna krajalnica gastronomiczna
  • Wytrzymała aluminiowa konstrukcja
  • Hartowane ostrze ze stali nierdzewnej
  • W zestawie przystawka do ostrzenia
  • Pochylony układ ułatwiający krojenie
  • Odpowiednia do sera z opcjonalnym ostrzem teflonowym
  • Bardzo cicha maszyna
  • Bezpieczeństwo na silniku
  • Stoi na czterech gumowych nóżkach
  • Łatwa do czyszczenia
  • Waga netto: 14,1 kg
  • Wymiary: B45 x D28 x H32cm
  • Wymiary zjeżdżalni: B18 x D23cm
  • Maksymalna wysokość cięcia: 17 cm
  • Regulowana grubość cięcia 1-12 mm
  • Prędkość obrotowa ostrza: 300 RPM
  • Średnica ostrza: Ø 22cm
  • 230V/50Hz/1faza 120W
Plusy i minusy
  • Profesjonalna elektryczna krajalnica do mięsa o średnicy 22 cm
  • Do perfekcyjnego krojenia cienkich plastrów mięsa, chleba i sera
  • Cichy silnik odpowiedni do użytku w tym samym pomieszczeniu co klienci
  • Zawiera przystawkę do ostrzenia ostrza ze stali nierdzewnej
  • Bardzo przyjazny dla użytkownika i bezpieczny w użyciu
  • Nóż teflonowy do krojenia sera nie wchodzi w skład zestawu