Opis:
Piec do pizzy o dużej wydajności cieplnej i niskim zużyciu energetycznym Hartowane szkło i folia niskoemisyjna zmniejszają utratę ciepła Specjalnie wyprofilowana obudowa niweluje spadki temperatury w komorze podczas otwierania drzwi Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej Regulacja temperatury do 450°C Dodatkowa uszczelka drzwi gwarantująca lepszą izolację komory pieczenia Profesjonalne zawiasy sprężynowe umożliwiają bezpieczne otwieranie drzwiczek Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Dolne i górne grzałki sterowane oddzielnie Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia Wewnętrzne oświetlenie halogenowe komory Wentylowane płyty szamotowe Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej i stali powlekanej Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną Możliwość dokupienia podstawy i okapu Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
Parametry techniczne:
Wymiary wewnętrzne [mm]: 720x720x140 Wymiary zewnętrzne [mm]: 950x905x395 Ilość komór: 1 Moc [kW]: 6 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-450 Waga [kg]: 72 Pojemność pizz: 4x 36 cm Ilość blach 60x40 cm: 1
Wyposażenie dodatkowe:
Okap KXL 4/44 Podstawa pod piec SXL 4/44 Górna płyta szamotowa MOD. XL 4 R Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto
Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality TOP D 4 XL?
W pełni profesjonalny piec do pizzy wyprodukowany we Włoszech
Do pobrania:
Instrukcja obsługi