RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w słupki owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.; CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 10 do 80 porcji dziennie.; półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.; automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.; podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.; tarcze tnące z mocnego acetalu, polipropenu lub aluminium.; jedna prędkość.; MATERIAŁY obudowa urządzenia wykonana jest z tworzywa abs.; komora robocza z plastiku.
Wymiary (mm) | 350 x 285 x 465 |
Pojemność (l) | podajnik: 0,9 |
Moc (kW) | 1 |
Kod | 24680 |
Wydajność (kg/min) | do 2 |