www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Grzałki zamocowane są bezpośrednio pod pojemnikami gastronomicznymi i mogą pracować zarówno w powietrzu jak i w wodzie. Umożliwia to szybsze podgrzanie potraw i mniejsze straty energii. Elementy grzejne są osłonięte wkładkami perforowanymi, które uniemożliwiają przypadkowe ich uszkodzenie. Bemar posiada cztery zbiorniki z oddzielnym sterowaniem o pojemności GN 1/1 każdy. Po zastosowaniu odpowiednich listew dzielących można korzystać z mniejszych pojemników (GN1/3, GN1/4, GN1/6, GN1/9) w różnych ustawieniach konfiguracyjnych. Poniżej przykładowe ustawienia.
Wbudowany termostat umożliwia utrzymanie żądanej temperatury w zakresie 30÷90°C, co w połączeniu z zabezpieczeniem przed niekontrolowanym wzrostem temperatury sprawia, że bemar BE-4JS jest urządzeniem bardzo bezpiecznym w eksploatacji. Dodatkowo wmontowane zawory spustowe (1”) pozwalają na łatwe opróżnianie zbiornika.
Dane techniczne:
- wymiary (szer. x głęb. x wys.): 140x60x85 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- kółka jezdne o śr. 15 cm (w tym dwa z hamulcem)
- oddzielne sterowanie komór
- regulacja temperatury: 30÷90°C
- ilość komór (zbiorników) : 4
- pojemność: 4xGN1/1
- głębokość maksymalna: 200 mm
- 4 krany spustowe (1”)
- moc: 3,2 kW
- zasilanie: 230 V
Uwaga: Cena nie obejmuje pojemników GN.