www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Dzięki systemowi podgrzewania pośredniego, w którym czynnikiem grzewczym jest gliceryna podgrzewana przez grzałki elektryczne, cechuje się wysoką kulturą pracy i ekonomią użytkowania. Przez tę formę podgrzewania unika się bezpośredniego kontaktu grzałki z gotowaną potrawą, co wyklucza jej przypalenie.
Dostępny z kranem z zaworem 2”.
Idealnie nadaje się do mieszania i przygotowywania warzyw, mięsa, zup, karmy dla zwierząt, sosów, pomad, dżemów.
Dostępne różne rodzaje mieszadeł w zależności od mieszanego produktu.
Kocioł posiada zabezpieczenia celem bezpiecznej obsługi:
Zabezpieczenie przed uruchomieniem kotła z otwartą klapą.
Zabezpieczenie po podniesieniu klapy, kocioł wyłącza się automatycznie.
Zastosowanie gliceryny powoduje, że kocioł po nagrzaniu się dłużej utrzymuje ciepło, nie wychładza się gwałtownie – umożliwia to bardziej ekonomiczną eksploatację.
Ergonomiczna budowa zapewnia obsługę nastaw temperatury, mieszadła, pokrywy i zaworu jedną ręką.
UWAGA W OFERCIE MAMY TEŻ MODELE 120L I 90L