www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Opis:
urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto
Parametry techniczne:
wymiary zewnętrzne: 475x375x660 ilość wałków: 2 kształt ciasta: okrągły waga ciasta: 80-210 średnica ciasta [mm]:140-300 moc [kW]:0,25 zasilanie [V]: 230 waga [kg]:35
Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality Sigma310 Linia premium?:
wałkownica wyprodukowana we Włoszech znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta prosta regulacja grubości ciasta w standardowym wyposażeniu posiadają wzmocnione przekładnie w wałkach wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski gwarantowany bon zakupowy od producenta o wartości 300 zł netto w przypadku awarii urządzenia
Do pobrania:
Instrukcja obsługi