www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Opis:
urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto
Parametry techniczne:
wymiary zewnętrzne: 650x345x430 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 210-700 średnica ciasta [mm]:260-450 moc [kW]:0,25 zasilanie [V]: 230 waga [kg]:31
Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality Omega500/1 Linia premium?:
wałkownica wyprodukowana we Włoszech znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta prosta regulacja grubości ciasta w standardowym wyposażeniu posiadają wzmocnione przekładnie w wałkach wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski gwarantowany bon zakupowy od producenta o wartości 300 zł netto w przypadku awarii urządzenia
Do pobrania:
Instrukcja obsługi