www.goga-gastro.pl


INFOLINIA: 800 800 490

email: sklep@goga-gastro.pl

 

Piec konwekcyjny z zaparowaniem 5xGN2/3, elektryczny, sterowanie manualne

Kategorie > OBRÓBKA TERMICZNA > Piece konwekcyjno - parowe (z naparowaniem) > Elektryczne
main
Kod: h_6722
Producent: Hendi
Kod producenta: 225530
main
Cena netto: 5 849,70 zł
Cena brutto: 7 195,13 zł

 

Parametry

Sterowanie: manualne
Pojemność (ilość/wymiar): 5x GN 2/3
Odległość pomiędzy prowadnicami (mm): 80
Wymiary zewnętrzne (mm) : 610x730x660(h)
Ilość wentylatorów: 1 z rewersem
Zakres temp. (°C): +100 do +275
Termostat: + 100 do 275 C
Timer: 0 do 120 min
Moc (W): 3200
Napięcie (V): 230
Waga (kg): 45

 

Profesjonalny gastronomiczny elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hendi. Łatwy w obsłudze dzięki sterowaniu manualnemu, polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach itp. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu.


Cechy produktu:
  • Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach – do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
  • Timer: 0 do 120 min
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI304
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice na pojemniki GN, ułatwiają czyszczenie całej komory pieca
  • Podłączenie wody: 3/4”
  • Wyjście do kanalizacji: ø30mm