www.goga-gastro.pl


INFOLINIA: 800 800 490

email: sklep@goga-gastro.pl

 

Wilk do mięsa Profi Line 12

Kategorie > OBRÓBKA MECHANICZNA > Wilki do mięsa
main
Kod: h_1992
Producent: Hendi
Kod producenta: 282199
main
Stara cena: 2 682,11 zł
Cena netto: 2 438,10 zł
Cena brutto: 2 998,86 zł


- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Sitko o70 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga 19 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
- Antypoślizgowe nóżki

długość 370
szerokość 220
wysokość 440
moc 750
napięcie 230