RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.; CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 50 do 800 porcji dziennie.; cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.; automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.; podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.; wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzenie nawet większych produktów oraz produktów wymających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.; dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia; uchwyt dźwigni dociskowej „Hallde ErgoLoop” w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami.; metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.; solidny uchwyt z tyłu urządzenia i uchwyt przy wylocie umożliwiają łatwe i bezpieczne przenoszenie urządzenia.; model stacjonarny; jedna prędkość.; MATERIAŁY obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu.
Wymiary (mm) | 450 x 285 x 586 |
Pojemność (l) | podajnik: 4 |
Zasilanie el# (V/Hz) | 230 V / 50 Hz |
Moc (kW) | 0,55 |
Kod | 25005 |
Wydajność (kg/min) | do 8 |