RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.; CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 20 do 400 porcji dziennie.; półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.; automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.; podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.; dostępny podajnik do krojenia pod kątem - patrz akcesoria; dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia.; metalowe lub wykonane z acetalu albo poliuretanu tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.; uchwyt z tyłu ułatwia przenoszenie.; jedna prędkość.; MATERIAŁY obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu
Wymiary (mm) | 425 x 215 x 495 |
Pojemność (l) | podajnik: 1,65 |
Zasilanie el# (V/Hz) | 230 V / 50 Hz |
Moc (kW) | 0,25 |
Kod | 1002 |
Wydajność (kg/min) | do 5 |