Pakowarka próżniowa VictorVacuum VAC260

    Chcesz dostać lepszą cenę? Zadzwoń do nas: 800 800 490
  • 7993
  • Producent: Victor
  • Dostępność: W sprzedaży
  • Cena netto: 3 196,75 zł 3 439,00 zł
    Cena brutto: 3 932,00 zł 4 229,97 zł
    Oszczędzasz: 297,97 zł

Opis produktu - Pakowarka próżniowa VictorVacuum VAC260 Victor

Pakowanie próżniowe - to system konserwacji żywności surowej, półproduktów lub wyrobów gotowych podlegający na usunięciu powietrza z pojemnika w którym znajduje się, przeznaczony do zapakowania, produkt. Brak tlenu uniemożliwia bądź opóżnia pogorszenie jakości żywnościs spowodowanej bakteriami tlenowymi. ZALETY PAKOWANIA PRÓŻNIOWEGO: - dłuższe przechowywanie żywności - brak przenikania innymi zapachami, brak wysuszania żywności - redukuje do minimum koszty zepsucia żywności.

Wymiary maszyny (mm) 480 x 330 x 320 

Wymiary komory (mm) 385 x 280 x 50 (40)
Wymiary zgrzewu (mm) 260 x 8
Wydajność pompy (m3/h) 10
Natężenie prądu (Kw) 0,37
Napięcie (V) 110/220/240
Częstotliwość (Hz) 50/60
Waga brutto (kg) 44
Waga netto (kg) 36
Wymiary opakowania (mm) 570 x 440 x 460

Opinie - Pakowarka próżniowa VictorVacuum VAC260

ocena wyposażenia gastronomicznego ocena wyposażenia gastronomicznego ocena wyposażenia gastronomicznego ocena wyposażenia gastronomicznego ocena wyposażenia gastronomicznego
Ocena: 4.7
Na podstawie: 9 ocen
Szukaj wśród tysięcy produktów dostosowanych do każdych potrzeb