RODZAJ OBRÓBKI przygotowywanie żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.; rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów, migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa itp.; przygotowywanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, deserów, mielonego mięsa, purée, pasztetu, bułki tartej itp.; CHARAKTERYSTYKA opatentowany system zbierania zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy.; podstawa urządzenia posiada dwa mocne uchwyty, umożliwiające łatwe przenoszenie.; MATERIAŁY obudowa urządzenia wykonana jest z metalu.; misa wykonana jest ze stali nierdzewnej.; pokrywa i system zgarniania wykonane są z polisulfonu, tworzywa wyjątkowo odpornego na uderzenia i wysoką temperaturę (115 °C).; W KOMPLECIE miska 4 l i standardowy nóż
Wymiary (mm) | 290 x 260 x 440 |
Pojemność (l) | 4 / 1,4 płyn |
Zasilanie el# (V/Hz) | 400 V /3N/ 50 Hz |
Moc (kW) | 0,75 |
Prędkość (obr#/min) | 1500;3000;puls 1500 |
Kod | 22370 |
Wydajność (kg/min) | 0,5 - 2,5 |