Kotleciarka elektryczna - 750 W - 164 obr./min - Royal CateringRCMT-355W EX10012989

  • Kod: 54223
  • Producent: Royal Catering
  • Kod producenta: EX10012989
  • Dostępność: Upewnij się i zapytaj / zadzwoń lub napisz

  • Przedłużona ochrona serwisowa EasyProtect®
    Wybierając przedłużoną gwarancję zyskujesz nawet 3 lata dodatkowej ochrony serwisowej swojego sprzętu.




  • Cena brutto: 1 479,99 zł 1 259,30 zł 1 203,24 zł

Dane techniczne

 
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Napięcie [V]
230
Moc [W]
750
Wielkość wlotu [mm]
192 x 24 mm
Długość kabla [m]
1,54
Prędkość obrotów [obr./min]
164
Maksymalna porcja mięsa przed przetworzeniem
190 x 18 mm
Poziom hałasu
72 dB
Wymiary (DxSxW)
51.5 x 22 x 40 cm
Waga
27 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
46.5 x 31.5 x 41 cm
Waga wysyłki
28.5 kg

Zakres dostawy

  •  
    Kotleciarka elektryczna RCMT-355W

Opis produktu

 

Szybko i skutecznie rozbij mięso na kotlety za pomocą kotleciarki elektrycznej

Dzięki kotleciarce elektrycznej przygotujesz duże ilości delikatnego mięsa w możliwie najkrótszym czasie. Niezależnie od tego, jakiego rodzaju mięsa używasz w swojej kuchni lub masarni, stanie się ono nie tylko bardziej kruche, ale także lepiej wchłonie marynaty i przyprawy. No i oczywiście kotleciarki nie może zabraknąć jeśli serwujesz klasykę polskiej kuchni: schabowego.

Kotleciarka elektryczna przekonuje łatwą obsługą

Maszynka do rozbijania mięsa ma całkowitą moc 750 W i prędkość obrotową 164 obr./min, dzięki czemu szybko przygotujesz kotlety. Do dużego wlotu bez problemu włożysz nieprzetworzone kawałki mięsa. Nie powinny one być szersze niż 19,2 cm i grubsze niż 1,8 cm. Pod wlotem kotleciarki łatwo umieścisz miskę na gotowe sznycle.

Ostrza i obudowa elektrycznej maszyny do rozbijania mięsa wykonane są ze stali nierdzewnej. Materiał jest szczególnie wytrzymały, a dzięki swoim właściwościom higienicznym idealnie nadaje się do przetwarzania żywności. Gładkie powierzchnie urządzenia są równie łatwe w czyszczeniu, jak wyjmowane ostrza.

Pracuj bezpiecznie z elektryczną kotleciarką do mięsa. Włącznik/wyłącznik jest chroniony przed wodą za pomocą osłony, dzięki czemu łatwo obsłużysz go mokrymi rękami. Naklejki ostrzegawcze zwracają uwagę na możliwe zagrożenia podczas pracy. Antypoślizgowe gumowe nóżki zapewniają bezpieczną podstawę przez cały czas.