www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Belgijskie gofry są najsmaczniejsze, gdy są świeżo zrobione, zwłaszcza w starodawnych cukierniach i na targach
Dzięki klasycznemu kształtowi można błyskawicznie przygotować duże porcje belgijskich gofrów. Lubisz swoje gofry o jasnym kolorze czy chrupiące? Użyj pokrętła, aby ustawić odpowiednią temperaturę. Możesz wybrać dowolną temperaturę pomiędzy 50 a 300ºC. Gofrownica posiada również lampkę kontrolną. Gdy tylko włączysz gofrownicę, lampka zapali się. Gdy tylko lampka zgaśnie, płyta ma odpowiednią temperaturę i możesz rozpocząć gotowanie. Aby zapobiec przypalaniu się gofrów, użyj poręcznego timera. Aluminiowa taca posiada powłokę nieprzywierającą, dzięki czemu gofry nie będą się sklejać
Gofrownica ma stabilny uchwyt i wygodną tackę ociekową. Dzięki higienicznej konstrukcji czyszczenie tej gofrownicy jest łatwym zadaniem. Aluminiowe płyty można czyścić za pomocą szczotki, gąbki lub ściereczki i odrobiny ciepłej wody. Wyłączyć urządzenie i poczekać, aż płyty nie będą już gorące, ale nadal czuć ciepło. W ten sposób można szybko i łatwo zetrzeć pozostałości. Urządzenie stoi na czterech nóżkach ze stali nierdzewnej, dzięki czemu pozostaje stabilne podczas użytkowania.
Specyfikacja produktu