www.goga-gastro.pl |
email: sklep@goga-gastro.pl |
Opis:
Urządzenie przeznaczone do wałkowania masy cukrowej, masy marcepanowej, ciasta francuskiego i innych rodzajów mas/ciast: od marcepanu po bułeczki maślane Wałek o długości 300 mm Regulacja grubości ciasta 0-10 mm Specjalna konstrukcja wałków umożliwia idealne rozwałkowanie ciasta Wałek do ugniatania ciasta z tworzywa sztucznego Wzmocnione zębatki Podajnik ciasta ze stali nierdzewnej Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej Cicha praca bez wibracji Podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się Łatwe użytkowanie i czyszczenie Niskie zużycie energii
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 440x470x440 Ilość wałków: 1 Maksymalna waga ciasta [g]: 1000 Długość wałka [mm]: 300 Średnica ciasta [mm]: 280 Kształt ciasta: prostokąt Moc [kW]: 0,37 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 34