www.goga-gastro.pl


INFOLINIA: 800 800 490

email: sklep@goga-gastro.pl

 

Włoski piec konwekcyjno-parowy ELECTROLUX CFE 61/R

Kategorie > OBRÓBKA TERMICZNA > Piece konwekcyjno - parowe (z naparowaniem) > Elektryczne
main
Kod: 12152
Producent: Electrolux
Cena netto: 13 999,00 zł
Cena brutto: 17 218,77 zł

Piec włoskiego producenta firmy ELECTROLUX. Nadaje się idealnie do obróbki termicznej mięsa, ryb, dodatków, potraw z ziemniaków, wypieków oraz regeneracji głęboko mrożonych produktów. Po przez zastosowanie bezpośredniego nawilżania parą wodną z mozliwościa regulacji stopnia naparowania sprawdza sie świetnie w obróbce termicznej róznego typu mięs.

Komora pieca CFE 61/R wykonana jest w całosci ze stali nierdzewnej AISI 304 (10/10) z zaokrąglonymi rogami ułatwiającymiutrzymanie urzadzen w czystości.

Specjalnie wyprofilowana zlewka na spodzie komory urządzenia zbiera wodę kondensacyjną i doprowadza ją do kanalizacji.

7 programów trybu pracy:

  • gotowanie z niskimpoziomem wilgotności
  • gotowanie z pośrednim niskim poziomem wilgotności
  • gotowanie z średnim poziomem wilgotności
  • gotowanie z pośrednim wysokim poziomem wilgotności
  • gotowanie z wysokim poziomem wilgotności
  • schładzanie komory pieca
  • gotowanie bez nawilżania

Drzwi komory wykonane z podwójnej o niskiej przepuszczalności termicznej szyby.

Gwarancja producenta: 1 rok

Urządzenie wyprodukowane w całości z włoskich komponentów w oparciu o wspołczesne wzorce oraz normy HACCP

DANE TECHNICZNE:

Pojemność: 6xGN 1/1 40 mm

Dystans pomiędzy prowadnicami: 60 mm

Wymiary pieca: 860x746x633 (h) mm

Panael kontrolny: manualny/wodoszczelny

Zakres temperatury: 30-300 st. C

Timer: 0-120 min, ∞

Programator: 7 programów trybu pracy

Wentylator: 1

Moc: 7,7 kW

Zasilanie: 400 V/3N 50 Hz

Waga: 80 kg